Batega

 

Programes destacats

Tots els programes de Televisió L'H, a la carta

 

Televisió de L'Hospitalet va deixar d'emetre el passat 31 de desembre. Digital-h ofereix la possibilitat de consultar tota la programació d'aquesta televisió en els darrers dos anys i mig (des de la creació d'aquest portal multimèdia).

A la pàgina Programes es poden consultar tots els vídeos a la carta dels programes de la darrera temporada, de temporades anteriores i també programes especials. 

A través del cercador, fent servir paraules claus, també es pot fer una cerca de continguts concrets. Per a qualsevol consulta es pot trucar al 93 297 28 00.

La informació més propera

"L'H al Dia" continuarà les seves emissions fins el dissabte 31 de desembre. De dimarts 27 a divendres 30 de desembre, l'informatiu de TV de L'Hospitalet emetrà a les 14.00 i a les 20.30. L'últim dia del 2011, l'informatiu recollirà les notícies més destacades. A partir de les 23.30, es podrà veure un ampli resum del que han estat els 11 anys d'història d'aquesta cadena que desapareixerà l'1 de gener de 2012. 

Segueix-nos també a Facebook!

El portal multimèdia dels mitjans de comunicació de L'H, el Digital-h, està a Facebook i us informa de totes les novetats de la televisió, la ràdio i el diari. I els programes de la televisió: Districte 8, Batega i L'H en joc també tenen pàgina pròpia. T'agraden? Segueix-nos i participa!

La Tele Avui

Fi de la programació
Tota la informació d'actualitat de la ciutat, a Digital-h. Nova galeria fotogràfica: les notícies de la ciutat en imatges (clica el banner de la portada)