• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Vuit tòtems vigilen el pont de la Riera Blanca

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 07. 2019

Vuit tòtems vigilen la Riera Blanca

Els ajuntaments de L'H i Barcelona inauguren la instal•lació artística

Les columnes del pont de la Riera Blanca s’han convertit en vuit tòtems, quatre a cada vorera. Es tracta d’una intervenció del col•lectiu d ‘artistes La Tona L'H que vol fer un homenatge a la natura, la terra i el cosmos amb materials reciclats, fusta, ferro o pintura, entre d’altres. L’Ajuntament de Barcelona i el de L’H han finançat aquest projecte en una zona que fa frontera entre les dues ciutat.

Els vuit tòtems són una referència iconogràfica i simbolitzen la importància de les cultures del món i de la barreja de cultures de les dues ciutats. Les columnes es troben a al sortida del metro de Santa Eulàlia amb el carrer Andalusia de Barcelona.

Aquesta intervenció va sorgir després de la instal•lació de les columnes de la sortida de l’Avinguda del Metro i segons explica el tinent d’alcaldia d’Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet, David Quirós, “vam pensar en fer la continuïtat juntament amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ja que es tracta d’un espai compartit i fronterer”. Afegeix “estem molt satisfets tant de la col•laboració com de poder portar la cultura fora dels espais formals”. El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, també ha estat presenta a la inauguració de l'espai.

Des del col•lectiu d’artistes La TonaLH destaquen la importància de posar de relleu la identitat cultural de cada part del planeta en un món cada cop més globalitzat i representen la suma de les cultures d’arreu.