• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Voluntaris de la Creu Roja informen sobre les mesures contra la Covid-19

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 07. 2020

Voluntaris de la Creu Roja informen sobre les mesures contra la Covid-19

Als barris de Collblanc-La Torrassa i la Florida

Una unitat mòbil de la Creu Roja visita els barris de Collblanc-La Torrassa i la Florida de dilluns a divendres per informar els veïns sobre aspectes relacionats amb el coronavirus. Mentre que la furgoneta és el punt estàtic on es pot demanar informació, els voluntaris van a la cerca d’aquells que no porten o no fan un bon ús de la mascareta.

Dilluns, dimecres i divendres a la Florida. Dimarts i dijous a Collblanc-La Torrassa. Durant gairebé tota la setmana voluntaris de la Creu Roja visiten els barris de risc de la ciutat de sis a vuit del vespre. Vetllen perquè tothom porti la mascareta i respectin la distància de seguretat i, a més, expliquen com s’ha de dur a terme una bona higiene de mans.

Raquel Melgar, voluntària de la Creu Roja, ha explicat als mitjans de comunicació de L’Hospitalet que es troben molta gent que no sap com fer servir la mascareta o no en fa un bon ús. “Els informem de com fer servir la mascareta i que han de cobrir el nas i la boca per protegir-se”.

L’Alejandro Lorente, també voluntari de la Creu Roja, assegura per la seva banda que els menys conscienciats en aquest aspecte són els joves i que l’excusa més freqüent per no portar-la és la calor. “Fa molta calor, ho entenem, però és millor que la portin posada per no contagiar-se”.

Un altre argument molt freqüent és, expliquen, l’oblit de la mascareta. En aquest aspecte recomanen portar-ne sempre més d’una a sobre per poder tenir-ne una de recanvi.