• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

"Vermuts musicals", durant tots els disabtes de novembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 08. 11. 2019

"Vermuts musicals", durant tots els dissabtes de novembre

Als mercats municipals, a partir del dia 9

Els vuit mercats municipals de L'Hospitalet acolliran tots els dissabtes de novembre els "Vermuts musicals", una activitat lúdica per a tots els públics, amb degustacions gratuïtes i música en directe, organitzada pels mateixos mercats i que començarà aquest dissabte, dia 9.

Aquesta activitat pretén engrescar els joves i captar una nova clientela per als mercats municipals. Per aquest motiu, l'Ajuntament instal•larà un punt d'informació amb els serveis municipals de què disposa el jovent de la ciutat, així com amb els avantatges que ofereix el Carnet Jove per gaudir de promocions i descomptes en mercats municipals i comerços de proximitat.

Els "Vermuts musicals", tindran lloc el 9 de novembre, als mercats del Centre i de Bellvitge; el dissabte, 16, als mercats de Can Serra i Florida; el 23, al Merca2 de Bellvitge i Collblanc i el dia 30, als mercats de Santa Eulàlia i del Torrent Gornal. L'horari d'inici serà sempre a les dotze del migdia i les degustacions seran gratuïtes.

La promoció del comerç de proximitat i la seva obertura a nous sectors de la població són dos dels compromisos que s'emmarquen dintre del Pacte local pel Comerç de L'Hospitalet, un projecte subvencionat per l'AMB que compta amb l'acompanyament del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.