• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Veïns de Santa Eulàlia alerten de males olors i presència d’insectes al barri

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 17. 09. 2020

Veïns de Santa Eulàlia alerten de males olors i presència d'insectes al barri

Apunten al mal drenatge del clavegueram com a motiu principal

Un grup de veïns i veïnes del carrer Prat de la Manta denuncien les males olors tant al carrer com als seus domicilis. Apunten al clavegueram com a motiu d’aquestes males olors i a un mal drenatge de les aigües. Demanen que es netegin de forma més freqüent les clavegueres per evitar la proliferació de paneroles.

La Kity Jiménez és una de les veïnes afectades explica que té paranys per a insectes a diferents llocs de casa i que cada setmana els ha de canviar perquè s'omplen. A més assegura que “de les clavegueres puja molt mala olor, és horrible. Ens ve del clavegueram i hi ha dies que és insuportable”

El mal drenatge de les aigües del clavegueram seria un dels motius de les males olors, ja que segons una altra de les veïnes, Silvia Alarcón, “l’aigua queda estancada i provoca mala olor que ens entra a casa pels desaigües del bany i la cuina” De fet quan van portar les seves queixes a la regidoria de Santa Eulàlia, un tècnic municipal va inspeccionar la zona i els va informar que les clavegueres del carrer no tenen embornals i l'aigua s'estanca.

Els veïns demanen que es netegin els carrers i les clavegueres més sovint i així evitar la proliferació de paneroles. També volen que els contenidors de la brossa els traslladin més lluny dels habitatges i es facin més controls de plagues ja que han vist rates a la zona.