• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Vaga parcial del servei d’atenció al client del Grup Zurich

  • Vaga parcial del servei d'atenció al client del Grup Zurich

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 20. 09. 2019

Vaga parcial del servei d'atenció al client del Grup Zurich

Per aturar l'acomiadament de 224 treballadors

L’empresa ServiAide del servie d'atenció al client del Grup Zurich ha convocat una jornada de vaga parcial de 4 hores, a partir de les 9h, per aturar l’ERO que suposa l’acomiadament de 224 persones, de les quals del 82% són dones. 

Segons el sindicat CCOO, i a partir de la documentació presentada per l’empresa, hi hauria marge per reduir el nombre de persones afectades pel pla de negoci del Grup Zurich de forma considerable.

El sindicat ha convocat aquesta aturada parcial amb una concentració a Barcelona amb un recorregut entre les seus a l’Avinguda Diagonal per anar al carrer Aribau. A més, s’han convocat concentracions davant de ServiAide a L’Hospitalet pels propers dies 24 i 25 per forçar un canvi en les intencions de l’empresa.