• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Una jornada lúdica a Bellvitge tanca els actes de la Setmana de la salut mental

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 21. 10. 2019

Una jornada lúdica a Bellvitge tanca els actes de la Setmana de la Salut Mental

Per sensibilitzar i lluitar contra la discriminació

Aquest dissabte a la plaça de la Cultura de Bellvitge, l’entitat AFEMHOS ha organitzat una jornada lúdica amb diferents activitats amb l’objectiu de lluitar contra la discriminació i l’estigma que de vegades pateixen algunes persones amb malalties mentals. Entre d’altres, hi ha hagut una lligueta de futbol, stands, tallers jocs, i música.

TV de L’H ha conversat amb l’Andrea, una noia que parla obertament de la seva malaltia mental. Precisament, lluitar contra els estigmes és l’objectiu de les diverses entitats a l'atenció a les persones que pateixen malalties mentals i que s'han aplegat aquest cap de setmana, a Bellvitge, per fer sensibilització i per donar a conèixer les seves activitats.

A banda del tractament mèdic, una peça clau en l'àmbit de les malalties mentals és evitar l'aïllament i normalitzar la malaltia. En aquest terreny, fer activitats que impliquin socialització i contacte amb d'altres persones i col•lectius és cabdal per desfer els prejudicis que pateixen els afectats.

El Dia Mundial de la Salut Mental se celebra cada 10 d'octubre. Enguany s'ha incidit en el suïcidi.