• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un total de sis carrers es converteixen en espais de vianants aquest cap de setmana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 06. 2020

Un total de sis carrers es converteixen en espais de vianants aquest cap de setmana

Amb restricció de vehicles de 10 a 22 hores

Sis carrers de L’Hospitalet es transformaran durant aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, en espais destinats a vianants, per tal que la ciutadania pugui disposar de més espai de lleure sense cotxes. Es restringiran al trànsit de vehicles de 10 a 22 hores. L'objectiu és afavorir el procés de desescalada 

Es tracta dels carrers del Doctor Martí i Julià (entre el començament del carrer de Rafael Campalans —al costat del Mercat de Collblanc— i el carrer de Mas); el carrer Major; el carrer del Cobalt; el carrer de l’Aprestadora (entre la plaça de Francesc Macià i el carrer de Castelao); l’avinguda de Joan Carles I i l’avinguda del Carrilet (que es talla diumenge entre el carrer d’Amadeu Torner i el carrer de Buenos Aires, a Santa Eulàlia). 

Durant aquest període d’accés restringit només es permetrà el pas de serveis i vehicles d’emergències, l’accés a guals, la sortida de vehicles estacionats i la circulació d’autobusos, que durant el cap de setmana passen amb menys freqüència. No es permetrà l’accés de vehicles que vulguin estacionar a la via pública durant la restricció.

Els àmbits afectats se senyalitzaran i en el seu entorn s’establiran punts de control d’accés de vehicles. Segons el resultat de l’experiència, es podria repetir en altres caps de setmana i ampliar a més carrers.