• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Última jornada de vaga de metro aquest divendres

  • Última vaga de metro programada

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 05. 2019

Última vaga de metro programada

També hi ha retards a diferents línies de rodalies de Renfe

Aquest divendres, els treballadors del metro tornen a fer vaga. És la darrera jornada de les aturades convocades pel comitè d'empresa de Metro per la problemàtica de l’amiant. El servei de metro es veurà afectat considerablement i no es podrà garantir el dret a la mobilitat entre les 6h i les 10h del matí, de 16h a 20h de la tarda i les 21.35 a les 23.35 h. A Renfe, també s'estan produint retards a les línies R1, R2 i R11.

Als problemes al metro, s'ha d'afegir retards que poden superar els 20 minuts a les línies  R1, R2 Nord  i R11 de Rodalies. Una incidència que afecta el sistema de senyalització entre Clot i Badalona i entre Clot i Sant Andreu Comtal.

Us detallem els serveis mínims que ha decretat el Departament de Treball.

Fins a les 6 h, de 10 a 16 h, de 20 a 21.35 h i de 23.35 al final (els últims trens surten de l’origen a les 2 de la matinada), circulació amb les freqüències habituals.

  • De 6 a 6.30 h (20%): intervals de 15-20 minuts a les línies convencionals i de 14-68 a les automàtiques.
  • De 6.30 a 9.30 h (40%): intervals de 6-10 minuts a les línies convencionals i de 14-27 a les automàtiques.
  • De 9.30 a 10 h (20%): intervals de 15-20 minuts a les línies convencionals i de 14-68 a les automàtiques.
  • De 16 a 20 h (40%): intervals de 7-11 minuts a les línies convencionals i de 14-31 a les automàtiques.
  • De 21.35 a 23.35 (20%): intervals de fins a 62 minuts a les línies convencionals i 55 a les automàtiques.

TMB adverteix que aquesta oferta de trens serà insuficient per absorbir la demanda normal en les franges d’afectació, raó per la qual recomana evitar si és possible els horaris de les aturades o buscar mitjans alternatius.

S’aplicaran, si cal, mesures per evitar riscos de seguretat, com ara regulacions de passatge en determinades andanes. La situació del servei i les possibles alteracions es podran seguir al llarg del dia al web de TMB i al perfil de Twitter @TMBinfo.