• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tres lectures estiuenques per rellegir

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 08. 2020

Lectures estiuenques per rellegir

La llibreria Re-Read ens recomana llibres de fons per descobrir o bé rellegir durant l'estiu

La llibreria de segona mà Re-Read, ens recomana dos clàssics i una tercera obra més moderna per gaudir de la lectura durant l’estiu: un drama romàntic inter cultural, un drama històric i una comèdia romàntica.

Lectures clàssiques que alguns descobriran i que molts poden redescobrir. La primera recomanació que ens ha fet la llibretera de Re-Read, Ana Zendrera, és ‘Vent de l’Est, Vent de l’Oest’, de l’autora Pearl S. Buck. Un romanç en que les diferències culturals entre persones de la Xina i els Estats Units, s’interposaran entre els dos protagonistes. L’autora, Pearl Buck, va guanyar el Premi Nobel de Literatura l’any 1938; segons Zendrera, es tracta d’una escriptora de gran talent que cal reivindicar.

La segona recomanació és ‘Réquiem por un campesino español’ de Ramón J. Sender. Una obra ambientada en la post-guerra que mostra la vida rural del país. Sender també va obtenir un reconeixement, en aquest cas, el Premi Nacional de Literatura d’Espanya.

Finalment, una comèdia fresca i romàntica: ‘Cuéntame esta noche’ de Megan Maxwell. Una sèrie de relats que faran riure i somiar als lectors, amb personatges amens que ronden la quarantena, que viuen les seves aventures i desventures.