• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Treballs de renovació del paviment a diferents carrers durant el setembre

  • Treballs de renovació del paviment a diferents carrers durant el setembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 10. 09. 2019

Treballs de renovació del paviment a diferents carrers durant el setembre

A Pubilla Cases, la Florida, les Planes, el Centre i Bellvitge

En el sí de la campanya de renovació de la pavimentació que es fa al llarg d'aquest any 2019, en aquest mes de setembre s'inicien treballs de millora a carrers dels diferents barris de la ciutat. Anem a conèixer-los.

- A la Placeta del carrer Naranjos, entre el carrer Rosa d'Alexandria i de Hierbabuena, a Pubilla Cases, s'hi farà una reforma total del carrer.. La obra acabarà al voltant del 8 de novembre.

- A la Florida, es fa una reforma integral del carrer Mare de Déu de Núria que convertiran el carrer en una via de prioritat invertida.

- El carrer de Ceravalls, a les Planes, les obres es perllongaran fins el 18 d'octubre en una via que també es convertirà en un tram de prioritat invertida.

- El carrer de Josep Prats, entre Francesc Moragas i Femades, al Centre es farà una obra integral que durarà fins el 8 de novembre.

- Finalment, a Bellvitge, al carrer de Portugal, fins el 8 de novembre, s'hi fan obres de renovació de les voreres. Mentre durin els treballs, es redueix l'amplada de la via.