• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tot a punt per l'inici del 17è Festival d'Arts Escèniques de Santa Eulàlia 2019

  • Tot a punt per l'inici del 17è Festival d'Arts Escèniques de Santa Eulàlia 2019

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 05. 2019

Tot a punt per l'inici del 17è Festival d'Arts Escèniques de Santa Eulàlia 2019

Se celebra el 23 i 24 de maig i 31 de maig i 1 de juny, organitzat per Plaúdite Teatre

Nova edició del Festival d'Arts Escèniques de Santa Eulàlia on hi destaquen les càpsules teatral i el teatre comunitari i social. Els dies 23, 24 i 31 de maig i l'1 de juny en són les dates escollides. No hi faltaran les titelles, la dansa, el teatre clown, el circ clown o el café concert.

Aquest dijous, a quarts de nou del vespre, començarà el Festival amb unes Càpsules Escèniques, al Centre Cultural Santa Eulàlia, amb les titelles de la companyia El Bicho Dorado que presentaran "Johnny a l'Ombra".

La dansa anirà a càrrec de Julia Godino i Alex Moya amb "Picnic on The Moon". Altres càpsules seran el Teatre Homenatge amb Aflel Teatre i la dansa amb el col•lectiu Madai. Divendres, 24, la companyia Kamaleonic presenta "ES3". El café concert d'Ana Reich que presenta "Qué me van a hablar de Amor". El teatre-clown de Claudia Cantone oferirà "La habitación secreta" i el circ-clown de la companyia Ara presentarà "Univers Félix". El preu de l'entrada és de 5 euros.

Divendres, 31 de maig, a les 6 de la tarda, hi haurà Tarda de Teatre gratuït amb una mostra de Teatre Comunitari i Social. Serà a les 15,30 hores, amb les escoles Milagros Consarnau, Provençana i Prat de la Manta. A les 17,30 hores, Taller de Teatre Infantil i Juvenil gratuït, a la Biblioteca de Santa Eulàlia, amb personatges del Teatre Contemporani.

Dissabte, dia 1 de juny, a les 6 de la tarda, Ela-Ela Teatre presenta "Quina Odissea", amb textos d'Homer, Dante, Kafka i Cavafis. A les 20,30 hores, Fugirelli Teatre representarà "Silenci, estem rodant", que posarà la cloenda al Festival d'Arts Escèniques.