• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Torre Barrina estrena el Catàleg de Servei Educatiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 09. 2019

Torre Barrina estrena el Catàleg de Servei Educatiu

Ha començat la preinscripció que es perllongarà fins el proper 11 d'octubre

Torre Barrina estrena un seguit d'activitats pensades per potenciar la creativitat, la igualtat, el debat ciutadà i per treballar en valors. Ha començat la preinscripció que s'allargarà fins l'11 d'octubre i s'ha de fer a través de la Guia Intro de L'Hospitalet. També continuen els Projectes Tàndem amb quatre escoles de la ciutat.

El Catàleg de Servei Educatiu engloba cinc cursos que són l'Steam, Multimèdia, Ciència ciutadana, Digital i Innovació, creativitat i col•laboració. Un seguit d'activitats diferents als quals els centres educatius han volgut sumar-s'hi. Sandra Ruiz, és la responsable de Torre Barrina i ha dit que "una de les novetats d'enguany és el nou catàleg que s'aparta d'allò convencional i s'ha preparat com un joc de cartes. Cada escola podrà tenir el seu joc per poder-lo treballar i compartir-lo en el claustre".

Totes les activitats per als centres educatius necessiten d'una preinscripció que ha començat aquest 12 de setembre i es perllongarà fins l'11 d'octubre. La informació i la preinscripció es troben a la Guia Intro de L'Hospitalet i se'ls demanarà que expliquin breument perquè s'hi volen apuntar.

Continuen els Projectes Tàndem amb l'Institut Margarida Xirgu, l'Eugeni d'Ors, l'escola Institut Pere Lliscart i l'escola Puig i Gairalt. Son tàndems en competència audiovisual i amb dos dels centres hi treballaran els curtmetratges que presentaran al Cine Font, un altra projecte és de ràdio i hi ha un de nou que té a veure amb la robòtica.