• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Torna Creativa, el saló de les manualitats i les labors, a La Farga

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 06. 11. 2019

Torna Creativa, el saló de les manualitats i les labors, a La Farga

Aspira a superar els 24.000 visitants

Del 7 a 10 de novembre, La Farga acollirà la 14ena edició de Creativa Barcelona, el saló de referència de les manualitats i les labors. Amb més de 200 tallers, 114 firmes nacionals i internacionals, exposicions i demostracions amb l’aspiració de superar els 24.000 visitants de l’any passat.

Al  Creativa es poden trobar totes les disciplines imaginables de l’univers de les manualitats com ara patchwork, scrapbooking, ganxet, macramé, lettering, aquarel•la, decoupage, estampació, punt de creu...

Enguany també s’incorporaran tècniques fins ara inèdites a la fira com ara el quilling, que consisteix a enrotllar i donar forma a tires de paper creant dissenys i exposicions de mosaics, així com decoració creada 100% amb cartró amb resultats sorprenents

El saló d’aquesta edició segons els organitzadors, aposta per una presència àmplia d’influencers per apropar als més joves un món que fins fa poc havia sigut bastant tradicional

A més, i apostant per la inclusió, diverses persones associades a la ONCE prendran part d’un taller de teixir i d’altres manualitats, unes activitats que afavoreixen la estimulació tàctil.

Es farà el primer Certamen de Bloggers Creativa Barcelona, que premiarà a les joves promeses que comencen a despuntar als blogs i les xarxes socials.

Per aquesta edició s’ha reduït el preu de l’entrada general anticipada. Es poden comprar a la pàgina web www.saloncreativa.net a 8€. A taquilla el preu serà de 10€. Dijous, el dia del visitant, totes les entrades surten a 8€. A més, s’ofereix la opció de 3 entrades a 16€ .