• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tallada la Riera Blanca per despreniments de la façana d’un edifici

  • Tallada la Riera Blanca, en sentit ascendent,  per despreniments de la façana d'un edifici

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 12. 09. 2019

Tallada la Riera Blanca, en sentit ascendent, per despreniments de la façana d'un edifici

Entre els carrers de Santa Eulàlia i de Ramón y Cajal

El carrer de la Riera Blanca està tallat al trànsit en el sentit ascendent de la marxa, entre els carrers de Santa Eulàlia i de Ramón y Cajal, degut a la caiguda de fragments de la façana d’un edifici a l’alçada del número 184. Es dóna la circumstància que s’estan fent obres als revestiments de la façana. 

Un veí del 7è pis del carrer Riera Blanca número 184 ha donat l’avís a les 10h d’aquest matí, després d’escoltar un soroll i veure com apareixien esquerdes a la façana i a l’interior de l’edifici. La Guàrdia Urbana ha desallotjat tot seguit als veïns de la finca de 13 plantes per precaució. En les properes hores es col•locarà una malla de protecció per prevenir més despreniment.

A la façana de la finca s’estan realitzant unes obres al revestiment i s’han després fragments de la mateixa.

Els veïns ja han pogut tornar a les seves vivendes i el trànsit de vehicles a la zona i de vianants ja és obert en sentit descendent. El sentit de pujada es mantindrà tallat fins que no es col·loqui una malla protectora  per garantir la seguretat.