• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Sonia Esplugas vol posar “la catifa vermella” als empresaris que vinguin a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 23. 05. 2019

Sonia Esplugas vol posar "la catifa vermella" als empresaris que vinguin a la ciutat

La candidata del PP a l'alcaldia visita el Polígon Pedrosa

Els candidats a l’alcaldia pel Partit Popular a L’Hospitalet i Barcelona, Sonia Esplugas i Josep Bou, han visitat el Polígon Pedrosa on han presentat el programa econòmic de la formació i han donat el seu suport als empresaris de la ciutat.

Sonia Esplugas vol posar “la catifa vermella a les empreses que s’instal•lin a la ciutat per generar riquesa i crear llocs de treball”. Ho ha afirmat durant una visita al Polígon Pedrosa, on ha volgut donar el seu suport als empresaris de la ciutat.

Entre les propostes que els populars fan a nivell econòmic han destacat les bonificacions i ajudes a les empreses que ja es troben a la ciutat, Així com, explica Esplugas, “generar una nova línia d’ajudes per aquelles empreses que vinguin a L’Hospitalet ens els primers 2 anys”

La cap de llista pel PP ha volgut “posar en valor la tasca que es realitza des de l’Associació Empresarial Pedrosa, davant de l’oblit de Núria Marín, que només recorda el Polígon Pedrosa quan es celebra el Congrés de Telefonia Mòbil. Marín penalitza a les empreses amb un increment del 50% d l’IAE i de l’IBI."