• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Sis mil persones passen per La Farga en una nova edició del Veggie World

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 10. 2019

Sis mil persones passen per La Farga en una nova edició del Veggie World

Amb més de 90 expositors especialitzats en cosmètica, moda i alimentació vegetal

El Veggie World ha tancat una nova edició amb una gran afluència de visitants ja que s'han superat els 6000. Tots han gaudit de l'oferta dels més de 90 expositors. Allò més destacat n'ha estat la moda, la cosmètica i l'alimentació vegana i les seves múltiples combinacions.

Cada cop hi ha més persones que s'interessen per l'alimentació vegetal i la volen conèixer millor. S'han mostrat les darreres novetats en aquest tipus d'alimentació i les alternatives nombroses i variades que ofereix com ara la xocolata o productes que sembla que portin carn però que no són d'origen animal.

L'objectiu del Veggie World és que cada vegada més persones s'hi sumin a allò que anomenen "revolució vegetal", com una forma d'alimentació i de vida sana i en un moment on el canvi climàtic i la sobreexplotació fan replantejar-se moltes coses. Aquest interès ha fet que més de sis mil persones s'hi hagin aplegat a La Farga tot descobrint un món de possibilitats no massa conegut fins ara per la majoria.