• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Setena edició de la Caminada Popular per la Mobilitat amb més de 250 participants

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 10. 2019

Setena edició de la Caminada Popular per la Mobilitat amb més de 250 participants

L'Hospitalet ha celebrat, aquest cap de setmana, la setena edició de la Caminada Popular per la Mobilitat que ha comptat amb un recorregut de vuit quilòmetres pel riu Llobregat i la cornisa verda que tenim a la ciutat. Una de les darreres activitats emmarcades en el sí de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Promoure un estil de vida que ens doni salut, fer esport i gaudir d'una alimentació sana han estat els objectius de la setena Caminada Popular per la Mobilitat. Una jornada lúdica i festiva on es van repartir pomes, es va poder gaudir d'un recorregut lúdic i, fins i tot, un autobús elèctric va portar de tornada a qui ho volgués.

Els 250 participants ho van ser de totes les edats i més enllà de caminar es tractava de passar-s'ho d'allò més bé tot conscienciant-se de la necessitat d'adquirir hàbits més saludables de vida. La sortida i l'arribada es va fer a l'avinguda Carrilet cantonada amb la Rambla Marina.