• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Set persones denunciades per celebrar una festa en un local comercial a L’H

  • Set persones denunciades per celebrar una festa en un local comercial a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 03. 2020

Set persones denunciades per celebrar una festa en un local comercial a L'H

Saltant-se el confinament

Els Mossos d’Esquadra han informat que dilluns, a les 22 hores, van denunciar a set persones que es trobaven en un local comercial celebrant una festa d’aniversari.

Les persones estaven fent la festa en un local dedicat a reformes. Els Mossos els van informar que s’estaven saltant les normes de confinament i l’estat d’alarma i els van denunciar.

Ara se'ls obrirà un expedient administratiu pel trencament del confinament i els poden sancionar amb multes que oscil·len entre els 600 euros i els 30.000 euros.

Aquesta és una de les diferents accions que els Mossos d’Esquadra i la Policia Local estan duent a terme a la ciutat per evitar la concentració no permesa de persones i protegir contra contagis de coronavirus.