• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Segona concentració de motos custom i clàssiques a L'H Route

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 10. 2019

Segona concentració de motos custom i clàssiques a L'H Route, a Can Serra

Amb exposicions, concerts i foodtrucks

La plaça de la Carpa, a Can Serra, va acollir la segona concentració de motos custom i clàssiques a L'Hospitalet. No hi van faltar l'exposició amb marques històriques d'Anglaterra i els EEUU, a més de les exposicions, proves de motos, concerts i foddtrucks.

Motos amb matrícules d'arreu dels Estats Units i clàssiques angleses i d'altres països que van delectar a tots els assistents a la segona edició de L'H Route. Can Serra semblava un dels llocs de descans dels aficionats a les motos de les mítiques carreteres dels EEUU.

Més de 400 motos s'hi han aplegat en un nombre que ha superat amb escreix les que es van donar cita ara fa un any. Les Harley o les Triumph de fa dècades van portar als assistents a temps passats on les motos eren una mena de relíquies enganxades al pliot.

La festa es va completar amb una bona teca com ara paella i carn a la brasa i no hi va faltar la música i l'exposició de vehicles. Un dels punts més esperats va ser la passejada de les motos per gaudi de tots els presents en una festa que ha deixat un bon regust i a l'espera de poder repetir-la d'aquí a un any.