• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Se celebra el Dia Europeu sense Cotxes en el sí de la Setmana Europea de la Mobilitat

  • Se celebra el Dia Europeu sense Cotxes en el sí de la Setmana Europea de la Mobilitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 09. 2019

Se celebra el Dia Europeu sense Cotxes en el sí de la Setmana Europea de la Mobilitat

S'han tallat al trànsit zones delimitades del barri del Centre

Aquest divendres, 20, se celebra el Dia Europeu sense Cotxes on es vol que tothom es conscienciï de la necessitat de fer servir més el transport públic, caminar o agafar la bicicleta. Per aquest motiu s'han tallat al trànsit uns trams de carrer del barri del Centre amb un seguit d'activitats i tallers.

Al llarg de la tarda s'han recuperat vials per als vianants al barri del Centre i s'ha tallat el trànsit a la zona delimitada per la Rambla de la Marina, entre Prat de la Riba i l'avinguda Carrilet; Prat de la Riba entre Riera de la Creu i l'avinguda Pau Casals i el carrer Provença en la confluència amb la rambla Marina.

També s'han fet tallers de conscienciació amb mobilitat sostenible i diverses activitats per a grans i petits a la rambla Marina entre Prat de la Riba i l'avinguda Carrilet, amb la col•laboració de La Saboga. S'hi han instal•lat autobusos híbrids de Baixbus i TMB, un punt d'informació de Bicibox, estands de vehicles elèctrics i altres alternatives de mobilitat sostenible o circuits a escala.

S'ha sortejat una bicicleta elèctrica cedida per l'Àrea Metropolitana de Barcelona a partir d'unes paperetes de vot que s'han repartit.  El president de la Promoció del Transport Públic, Ricard Riol, ha dit que "hem de reflexionar sobre la nostra manera de moure'ns i estem en una transformació permanent per tenir un aire millor".

La cap de negociat de Planificació i Control de la Mobilitat de l'Ajuntament, Anna Fernández, ha lamentat veure "com costa que la gent deixi el cotxe privat. Sinergies de temps que cal canviar amb conscienciació per anar fent i insistir per convèncer a més persones. Tenim una ciutat molt ben comunicada i fàcil per fer els desplaçaments d'una manera sostenible".

Les activitats continuaran el dia 29 amb la BaixCicletada, una pedalada familiar per L'Hospitalet i set municipis del Baix Llobregat, amb sortida del parc de la Marquesa, a les 10 del matí i arribada al parc de Torreblanca.

Els actes clouran el 6 d'octubre al matí amb Caminem per la Mobilitat, que convertirà la rambla Marina, fins al parc de Bellvitge en un passeig per gaudir de la ciutat a peu. També, a les 10 del matí, es donarà la sortida, a la rambla Marina amb l'avinguda Carrilet, a la VII Caminada Popular per la Mobilitat, amb vuit quilòmetres per la cornisa verda dels parcs de la ciutat i el riu Llobregat.