• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Se celebra a la ciutat el Dia Europeu sense Cotxes, aquest 20 de setembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 09. 2019

Activitats a L'Hospitalet per celebrar el Dia Europeu sense Cotxes

S'ha celebrat la Tarda de Bici

El punt central de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a la ciutat és la celebració del Dia Europeu sense Cotxes en què es convida la ciutadania a no utilitzar el vehicle privat. Abans però, aquest dijous, s'ha fet la Tarda de Bici amb berenar per als qui han circulat pel carril bici de la Granvia en el punt de l'estació de FFCC d'Ildefons Cerdà.

Berenars a tots els que circulen per carril bici en un acte que ha retut homenatge als qui col•laboren per aconseguir una ciutat millor, més saludable, amb menys soroll i contaminació. Ha estat organitzat per La Saboga que fomenta l'ús de la bicicleta.

Divendres, 20, és el torn del Dia Europeu sense Cotxes que vol que tothom es conscienciï de la necessitat de fer servir més el transport públic, caminar o agafar la bicicleta.  

Per reforçar aquesta iniciativa, durant la tarda es recuperaran vials per als vianants al barri del Centre i es tallarà el trànsit a la zona delimitada per la Rambla de la Marina, entre Prat de la Riba i l'avinguda Carrilet; Prat de la Riba entre Riera de la Creu i l'avinguda Pau Casals i el carrer Provença en la confluència amb la rambla Marina.

També es faran tallers de conscienciació amb mobilitat sostenible i diverses activitats per a grans i petits a la rambla Marina entre Prat de la Riba i l'avinguda Carrilet, amb la col•laboració de La Saboga. S'hi instal•laran autobusos híbrids de Baixbus i TMB, un punt d'informació de Bicibox, estands de vehicles elèctrics i altres alternatives de mobilitat sostenible o circuits a escala.

S'oferirà als participants l'opció d'entrar al sorteig d'una bicicleta elèctrica cedida per l'Àrea Metropolitana de Barcelona a partir d'unes paperetes de vot que es repartiran el mateix dia de la jornada. A les vuit del vespre, tindrà lloc el sorteig i es procedirà a l'entrega de la bicicleta al guanyador.

Les activitats continuaran el dia 29 amb la BaixCicletada, una pedalada familiar per L'Hospitalet i set municipis del Baix Llobregat, amb sortida del parc de la Marquesa, a les 10 del matí i arribada al parc de Torreblanca.

Els actes clouran el 6 d'octubre al matí amb Caminem per la Mobilitat, que convertirà la rambla Marina, fins al parc de Bellvitge en un passeig per gaudir de la ciutat a peu. També, a les 10 del matí, es donarà la sortida, a la rambla Marina amb l'avinguda Carrilet, a la VII Caminada Popular per la Mobilitat, amb vuit quilòmetres per la cornisa verda dels parcs de la ciutat i el riu Llobregat.