• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Santi Ballesté, reelegit com a president del Centre d’Esports L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 08. 10. 2019

Santi Ballesté, reelegit com a president del Centre d'Esports L'H

Venç a la candidatura de Manuel Martínez amb un 85% dels vots

La candidatura de Santi Ballesté ha tornat a guanyar les eleccions a la presidència del Centre d’Esports L’Hospitalet tres anys després. Ha obtingut un total de 121 vots, molt per sobre dels 20 vots que ha aconseguit el soci Manuel Martínez. En total han votat 141 socis i sòcies, el 51,64% del cens.

Els socis i sòcies de l’Hospi han refermat el seu suport a Santi Ballesté com a president de l’entitat de manera àmplia. Una victòria que deixa al màxim mandatari riberenc “satisfet i amb el compromís de seguir treballant pel bé del club”. Considera que amb aquests resultats “la massa social aprova l’actual gestió.” I que “queden tres anys complicats on volem deixar el deute a zero”.

De la seva banda, el candidat Manuel Martínez ha recordat que “guanyar no era el nostre objectiu, el resultat era el de menys. L’objectiu era generar debat i dir el que no ens agrada de l’actual gestió del club. A partir d’ara el que farem és continuar animant a l’Hospi”.

La nova junta directiva encapçalada per Santi Ballesté, escollida pels propers sis anys, comptarà amb els següents directius i directives: Carlos Torres, Mònica Garcia i Ramon Luque com a vicepresidents. Albert Amat, Juan Loustau, Álvaro Córdoba, Víctor García, Raquel Gallego, Albert Milián, Pedro Alonso i Blai Martí.