• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Saló Creativa o com està boig per les betes i fils, a La Farga

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 11. 2019

Saló Creativa o la passió per les betes i fils, a La Farga

Hi són present totes les disciplines de l'univers de les manualitats

La Farga acull el Saló Creativa que és la referència de les manualitats i les labors. Els 200 tallers, 114 firmes nacionals i d'arreu i tota una bacanal de betes i fils el contemplen. S'espera superar la xifra de visitants d'ara fa un any quan s'hi van aplegar 24.000 visitants.

Bojos pel macramé, el patchwork o l'scapbooking. Moltes alternatives en un univers compartit com és el de les manualitats que omple d'olor a llana el recinte firal de La Farga. No hi falten les decoracions de llibretes, quaderns i mil i una alternatives que són fruit de la imaginació de cada artesà.

Tradició i modernitat es donen la mà en demostracions i tallers que mostren el bo i millor del món de les manualitats i les labors. També hi és un concurs d'influencers que mostren les seves habilitats i ho divulguen a les xarxes. (Veure vídeo).