• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

S'adjudiquen les obres per enllestir l'estació d'Ernest Lluch de la L5 del metr

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2019

S'adjudiquen les obres per enllestir l'estació d'Ernest Lluch de la L5 del metro el 2021

Els treballs provocaran talls parcials a la línia durant l'estiu

La futura parada d'Ernest Lluch de la línia 5 del metro ja és més a prop. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat per 15 milions d'euros les obres que permetran completar el 2021 una estació que ja fa cinc anys que té l'obra civil acabada. 

Entre els treballs pendents que ara s'han adjudicat s'inclouen el condicionament de l'interior, els accessos, els acabats i les instal•lacions, així com construccions auxiliars, un nou pou de ventilació i millores en el drenatge de la infraestructura.

Les obres permetran posar en servei d'aquí dos anys l'estació d'Ernest Lluch, que se situarà entre les actuals parades de Collblanc i Pubilla Cases. Dues estacions separades per més d'un quilòmetre, una distància superior al que és habitual en la resta de la xarxa. Així, la nova parada intermèdia acostarà el metro als veïns d'aquesta zona de Collblanc.

La nova estació tindrà tres nivells (carrer, vestíbul i andanes) i comptarà amb dos accessos a banda i banda de la carreretera de Collblanc, un al terme municipal de L'Hospitalet i l'altre al de Barcelona. A l'altre extrem de l'estació, a la cantonada amb el carrer d'Ernest Lluch, s'emplaçarà la sortida d'emergència.

La infraestructura serà a més un important intercanviador entre L'Hospitalet, Barcelona i el Baix Llobregat, i és que la nova parada permetrà un enllaç directe entre la línia 5 del metro i les línies T1, T2 i T3 del Trambaix. Un transbord que actualment molts usuaris han de fer recorrent a peu els 350 metres que separen la parada de Can Rigal del tramvia i l'estació de Pubilla Cases del metro.

Les obres de la futura parada d'Ernest Lluch comportaran talls parcials a la L5 durant l'estiu. Les afectacions es produiran entre el 29 de juliol i l'1 de setembre en el tram comprès entre les estacions de Collblanc i Can Vidalet.