• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

S’incorporen 38 nous agents a la Guàrdia Urbana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 03. 08. 2020

S'incorporen 38 nous agents a la Guàrdia Urbana

Han superat el curs de formació a l'Escola de Policia de Catalunya

A partir d’aquest dilluns, L’Hospitalet compta amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana, que s’incorporen al cos per reforçar la seguretat de la ciutat. Es tracta d’agents que han superat el curs de formació a l’Escola de Policia de Catalunya i que ara faran pràctiques durant un any, abans d’incorporar-se definitivament.

Els agents han superat totes les fases del procés de selecció d’oferta pública. El consistori va convocat l’any passat el concurs per proveir 47 places. De les més de 1.300 instàncies presentades al concurs, 41 van ser seleccionats i finalment seran 38 els que han aprovat el curs de formació i s’incorporen al cos policial.

Per tal de reforçar la vigilància i la seguretat dels carrers de la ciutat, l’Ajuntament té prevista una nova convocatòria, amb 25 places més que sortiran a concurs públic aquest any.

Amb les noves incorporacions també s’aconsegueix un dels objectius del cos, rejovenir la plantilla.

L’alcaldessa Núria Marín s’ha fet ressó de la notícia a través de les seves xarxes socials, explicant que “en situacions tan excepcionals com les que estem vivint, és molt necessària la policia de proximitat, que informi, vigili i multi a aquells veïns que no compleixin les normes”. Marín també ha tornat a reclamar a la Generalitat que compleixi amb el compromís de destinar 50 agents dels Mossos d’Esquadra a la Comissaria de L’Hospitalet.