• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Roger Torrent: "Respondrem a la sentència de la vergonya sortint al carrer"

  • Roger Torrent:

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 13. 09. 2019

Roger Torrent: "Respondrem a la sentència de la vergonya sortint al carrer"

El president del Parlament ha visitat la Festa Major de Bellvitge

El president del Parlament, Roger Torrent, ha visitat les festes de Bellvitge, en concret el xiringuito d'ERC i ha dit que sortiran al carrer les vegades que calgui per defensar la independència de Catalunya. També ha dit  estar segur que la sentència judicial als polítics presos serà la de la vergonya i marcarà la fi d'un cicle polític i l'inici d'un de nou.

El president del Parlament ha tornat a visitar la Festa Major de Bellvitge com ja va fer l'any passat i ha estat al xiringuito d'ERC amb els seus companys de partit. Roger Torrent ha assenyalat que la sentència marcarà un abans i un després a la política catalana.

Torren ha dit que "amb l'inici d'una nova etapa política caldrà preguntar-se com es podran enfortir més les institucions ja que la sentència voldrà limitar-les i toca respondre amb un enfortiment de la democràcia i apostar per utilitzar les eines que tenim al nostre abast".

El president del Parlament ha parlat "d'anar cap a un govern de concentració perquè és la millor manera de traslladar la foto del 80% del 3 d'Octubre i reproduir-la al carrer, al Parlament i en el sí del govern de la Generalitat. Hem de fer front a la sentència de la vergonya, la ignomínia i la limitació dels drets fonamentals".