• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Robert Cervera presenta a Tangent Projects una instal·lació inspirada en el poeta John Keats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 09. 2020

Robert Cervera presenta a Tangent Projects una instal·lació inspirada en el poeta John Keats

En el marc de la Gallery Weekend

La galeria Tangent Projects, de Santa Eulàlia, és un dels centres d’art contemporani de L’Hospitalet que participa en la Barcelona Gallery Weekend i ho fa de la mà de l’artista català resident a Londres, Robert Cervera, que presenta una instal•lació inspirada el poeta britànic John Keats.

El motor d’aquesta proposta són uns versos de Keats, un dels màxims exponents del moviment romàntic: “Quina llegenda ornada de fulles ronda la teva forma / De déus o de mortals. O de tots dos?”.

A partir d’aquí, Cervera proposa diversos formats, ja siguin escultures fetes amb tubs d’ordinadors i videojocs i projeccions de vídeo. L’artista també fa creacions musicals in situ bufant els tubs com si fossin instruments de vent, tot plegat amb la intenció de crear un espai immersiu.

Robert Cervera ha explicat que vol “fer visibles coses que en el món digital son sempre invisibles, com els mateixos tubs i els codis que hi ha al darrere de qualsevol acció o programa informàtic”.

Sobre l’impacte de la Covid-19 en el món de l’art, Robert Cervera creu que “el confinament potser ens ha permès adonar-nos que hi ha molta gent interessada a adquirir art a preus assequibles”.

Ara fa un any, Robert Cervera va ser artista resident de Tangent Projects i d’aquella estada creativa sorgeix aquesta instal•lació que ara es presenta a la ciutat, amb motiu de la Gallery Weekend, una programació d’àmbit metropolità que pretén que l’art d’avantguarda sigui més accessible.