• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Restricció total d'acompanyants als hospitals

  • Restricció total d'acompanyants als hospitals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 03. 2020

Restricció total d'acompanyants als hospitals

S'informarà als familiars via telefònica

Des d'aquest dilluns 23 de març es prohibeix l'entrada d'acompanyants de pacients als hospitals de Bellvitge i el General de L'Hospitalet (l'antiga Creu Roja). Els familiars estan sent informats via telefònica de com evoluciona el malalt. És una mesura que pretén disminuir el nombre de persones que circulen pels hospitals i així evitar propagar el coronavirus.

L'Hospital de Bellvitge informa que a partir del 23 de març la restricció dels acompanyants serà total. Fins ara, només es deixava entrar a una persona per pacient però des del dilluns no podran entrar ni acompanyants ni visites. Així en una nota de premsa s'aclareix que només podrà entrar a l'Hospital:

  • la persona que hagi d'ingressar. Si ho fa acompanyada d'una altra persona (només una), aquesta haurà de marxar un cop s'hagi formalitzat l'ingrés administratiu i no podrà pujar a planta.
  • la persona a què s'hagi de realitzar una prova i que ho acrediti amb el full de citació. Haurà de confirmar al taulell d'informació la realització de la prova

Els metges informaran els familiars dels pacients via telefònica mitjançant un nou circuit d'atenció. Segons premsa de l'Hospital de Bellvitge, el metge trucarà al familiar entre les 13 i les 16 hores. Si després d’aquesta franja horària ningú s’ha posat en contacte amb la família, es pot trucar als telèfons 634 298 442 i 634 298 427 per notificar-ho.

Des del centre hospitalari avisen que podria haver-hi desajustos inicials però la idea és que funcioni i sigui un bon canal de comunicació. També preguen als usuaris que disculpin les molèsties que aquest nou sistema d'informació pugui ocasionar però recorden que l'objectiu és disminuir la circulació de persones per evitar la transmissió del coronavirus.

Televisió gratuïta per pacients aïllats pel Covid 19

Pel que fa a algunes queixes d'usuaris respecte a què el servei de televisió continuï sent de pagament, des de l'hospital, afirmen, que han començat a implementar la televisió gratuïta per als pacients amb Covid 19 que han d'estar aïllats. És una mesura que s'està fent progressivament perquè s'ha de fer habitació per habitació.

L'Hospital General de L'H també prohibeix les visites i entrada d'acompanyants

Aquesta mateixa mesura també s'ha dut a terme a l'Hospital General de l'Hospitalet. A la nota de premsa expliquen que també han suspès les visites de familiars i acompanyants a l'Hospital Moisès Broggi i als altres centres del Consorci Sanitari Integral. Informaran els familiars referents sobre l'estat del pacient via telefònica. Ho faran "de forma regular" sense especificar horari.

Els parts es traslladen

L'Hospital General de L'Hospitalet també ha informat que les dones embarassades que tenien previst donar a llum en aquest centre sanitari seran derivades a la seu de la Maternitat de l'Hospital Clínic, al carrer Sabino Arana número 1.
Al centre de l'Hospitalet es continuaran fent les visites de control d'embaràs com les ecografies i les visites amb la llevadora. Això sí, canviarà el lloc en fer-les, serà a les consultes externes de la planta baixa pel carrer Solanich i Riera i ja no serà a la planta 2.

Aquestes mesures són temporals a causa de la reorganització assistencial del centre hospitalari per fer front el coronavirus.