• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Reptes diaris online per acompanyar alumnes i família durant el confinament

  • Reptes diaris online per engrescar alumnes i família durant el confinament

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 03. 2020

Reptes diaris online per engrescar alumnes i família durant el confinament

El centre Jaume Balmes posa en marxa la campanya #balmesacasa

El Centre d'Estudis Jaume Balmes està plantejant un seguit de reptes diaris online amb els alumnes i les seves famílies. A través de la campanya #balmesacasa volen ajudar, amb diferents activitats, a infants, pares i mares a passar el millor possible aquests dies de confinament.

Van començar sumant-se a la iniciativa "Andrà tuto bene" (Tot anirà bé) dels nens i nenes italians i "Lo resto a casa" (Jo em quedo a casa). Els nens i nenes havien de pintar un arc de Sant Martí amb alguna d'aquestes frases i penjar-lo a la finestra, balcó o a la porta de casa. Després d'aquest repte van surgir uns altres, com cuinar, fer flors de primavera, cantar o fer exercici. Ja porten més de 9 reptes, l'últim convida a realitzar un playback.

A més del campus digital de l'escola on es fan classes online perquè els alumnes puguin continuar amb la seva formació, des del CE Jaume Balmes han volgut anar un pas mes enllà buscant idees perquè aquests dies de confinament siguin més suportables.

Eduard Plana, coordinador del Centre d'Estudis Jaume Balmes, ha explicat que "amb iniciatives com aquesta des de l'escola volem acompanyar als alumnes i les seves famílies en moments tant difícils com els que estem vivint".

Segons Plana, "els alumnes estan patint d'una manera molt brusca aquesta situació de confinament i de finalització de les classes. Per a ells l'escola és una font de comunicació i esbarjo, i de cop han perdut ambdues coses".

Eduard Plana ha afegit que "nosaltres com a mestres ens sentim orfes i ara més que mai hem d'anar més enllà acompanyant-los i també hem de veure com es troben en una situació tant difícil com la que estem vivint en l'actualitat".

Des del centre educatiu han assegurat que aquests reptes, que s’han posat en marxa amb l'etiqueta #balmesacasa i que van penjant cada dia a les xarxes i al bloc del centre, han tingut molt bona acceptació entre pares i els alumnes.