• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Reobre el vestíbul de l’estació de Renfe de Bellvitge-Gornal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 06. 2020

Reobre el vestíbul de l'estació de Renfe de Bellvitge-Gornal

Els ascensors es posaran en marxa les pròximes setmanes

Les obres per fer accessible l’estació de Renfe de Bellvitge encaren la recta final. Ja s’ha reobert el vestíbul després de la seva remodelació i que s’hi hagin fet els treballs de construcció dels quatre ascensors, que entraran en funcionament en les pròximes setmanes.

Els passatgers que han d’agafar el tren a Bellvitge ja poden utilitzar els accessos originals de l’estació. Des de setembre de l’any passat, el vestíbul estava tancat i els usuaris havien d’utilitzar uns passos provisionals.

En les obres de l’estació, que suposen una inversió de prop de 3 milions d’euros, s’han ampliat les andanes, que s’han prolongat fins a 200 metres, i s’ha substituït la il·luminació. També s’han creat noves instal·lacions per dotar de llum natural el vestíbul i s’han urbanitzat els accessos. “S’ha millorat la senyalització i també s’han readaptat les andanes per poder accedir millor als trens”, ha afegit Antonio Carmona, portaveu de Renfe Catalunya.

Tot i això, encara queden alguns treballs per finalitzar. El més important, la posada en marxa dels llargament reivindicats ascensors, que han de connectar amb el carrer i les andanes. “Esperem que el mes de juliol els usuaris ja puguin gaudir dels ascensors”, ha afegit Carmona.