• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Relat-Hos o el poder terapèutic de l'escriptura durant els ingressos a l'Hospital de Bellv

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 22. 10. 2019

Relat-Hos o el poder terapèutic de l'escriptura durant els ingressos a l'Hospital de Bellvitge

S'ha celebrat la segona trobada del projecte

Relat-Hos convida al pacient ingressat a l'Hospital de Bellvitge a expressar les seves emocions i inquietuds a través de relats que seran part del llibres que es regalarà a futurs pacients. Avui s'ha celebrat la segona trobada del projecte per analitzar una iniciativa que vol que els pacients expressin els seus sentiments i pors.


Relat-Hos forma part del pla global d'humanització de l'Hospital de Bellvitge dirigit a pacients, familiars i professionals. La proposta convida als pacients hospitalitzats a expressar les seves emocions, sentiments i inquietuds a través d'un relat. Aquest relat formarà part d'un llibre que es regalarà a futurs pacients interessats en la seva lectura durant l'ingrés.

L'escriptura i la lectura es converteix en valor terapèutic en el sí d'una iniciativa innovadora perquè no hi antecedents d'un projecte similar a cap altre centre hospitalari d'Espanya. Fruit del Relat-Hos s'ha editat el llibre "Desde mi habitación. I Volumen", una recopilació de 57 relats escrits per 57 pacients des de les seves habitacions.

Ara és el torn del segon grup de relats i ja en porten 53 per continuar fent realitat aquesta iniciativa. El proper llibre amb tots els relats d'aquesta segona edició es publicarà per Sant Jordi.