• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Recortes Cero - Grupo Verde aposta per redistribuir la riquesa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 08. 11. 2019

Recortes Cero - Grupo Verde aposta per redistribuir la riquesa

Campanya de les generals a Santa Eulàlia

La formació Recortes Cero - Grupo Verde es presenta a les eleccions generals amb un missatge molt clar. Asseguren que davant la recessió econòmica, l'alternativa és redistribuir la riquesa.

La candidata a la presidència de la formació, Nuria Suárez ha assegurat que "és fonamental tenir clar que no s'ha d'acceptar que s'imposin més retallades". Suárez ha recordat que "Espanya és el quart país més ric de la Unió Europea i que allò que cal fer és redistribuir la riquesa".

Per això, des de Recortes Cero - Grupo Verde aposten per blindar les pensions a la Constitució i crear un fons d'ocupació "per reindustrialitzar Espanya amb els diners del rescat bancari seguint un model ecològic", ha explicat la candidata en una visita al Centre Cultural Santa Eulàlia.

Suárez també ha assegurat que per aconseguir això "és fonamental la unitat del poble treballador" i ha afirmat que "més procés és més retallades". "El que ens interessa a tots els treballadors d'Espanya, Catalunya i de l'Hospitalet és lluitar junts contra les retallades", ha conclòs la candidata.