• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Rebel·lió Bellvitge anuncia concentracions setmanals al CAP's

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 09. 2020

La plataforma Rebel·lió Bellvitge anuncia concentracions setmanals al CAP's

Adaptaran les mobilitzacions al context de la Covid-19

La plataforma Rebel·lió Bellvitge mantindrà les mobilitzacions en defensa de la sanitat pública, però, d'ara endavant, les farà en un fomat diferent i, en comptes de concetrar-se alternativament als hospitals de Bellvitge i General de L'Hospitalet, faran una mobilització setmanal als diversos CAP's de la ciutat . Així ho han decidit en la primera assemblea després del confinament i l'alarma sanitària per la Covid-19.

La intenció és que una mobilització de prop d’una dècada no es perdi, tot i les mesures preventives que cal adoptar, com distància de seguretat i ús de mascareta. D’ara endavant, hi haurà concentració setmanal en un CAP diferent de la ciutat i assemblees quinzenals als hospitals.

Maribel Ramírez Gallardo, membre de Rebel·lió Bellvitge, ha assenyalat que "tenint en compte la problemàtica que pot patir la sanitat pública amb la Covid-19, aquesta lluita és molt necessària i cal fer una passa endavant".

Davant la impossibilitat de les reunions de més de 10 persones, la Federació d’Associacions de Veïns s’hauria desmarcat, com entitat, de les mobilitzacions de sanitat pública i pensions, tot i que deixa plena llibertat als les seves associades i associats d’assistir-hi a títol particular.

Rebel·lió Bellvitge considera que és un error perquè hi ha alternatives per mantenir el dret de manifestació. Maribel Ramírez Gallardo ha convidat la federació veïnal "a replantejar-se la seva postura i tornar a fer-nos costat en les nostes concentracions".

Entre d’altres questions, continuaran reivindicant que es reforci l’atenció primària i pediatria a tots els CAP’s de la ciutat, que reobrin amb prou personal les plantes tancades de l’hospital de Bellvitge i que el mòdul annex que s’està construint per atendre pacients de Covid-19 atengui pacients només de la xarxa pública quan la pandèmia estigui ja controlada.

La primera assemblea de Rebel·lió Bellvitge de la nova etapa ha finalitzat amb un minut de silenci en memòria de Roger Bernat Landoni, que fóra cap de servei d’Anatomia Patològica de l’hospital de Bellvitge i membre fundador de l’Associació Catalana en Defensa de la Sanitat Pública.