• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Quim Torra: "El hub biomèdic de Bellvitge pot convertir-se en una nova icona de Catalunya"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 09. 2019

Quim Torra: "El parc biomèdic de Bellvitge pot convertir-se en una nova icona de Catalunya"

Visita institucional del president de la Generalitat

Quim Torra ha fet la primera visita institucional a L'Hospitalet. El projecte de transformació de la Granvia n'ha estat un tema prioritari i el president de la Generalitat ha afirmat que el clúster biomèdic de Bellvitge és tot un repte que es pot convertir en icona del país. Torra ha afegir que s'ha tret del congelador el poder fer un nou hospital a la ciutat.

El projecte de la transformació de la Granvia fins al riu Llobregat ha estat un dels temes que s'han tractat a la reunió entre el president Torra i l'alcaldessa, Núria Marín. Ambdós han parlat d'un projecte prioritari per a la ciutat i per a Catalunya perquè continuarà desenvolupant el Clúster biomèdic de Bellvitge que és clau com a projecte de país.

Torra ha destacat que "el hub biomèdic pot provocar una altra gran transformació. És tot un repte i ha de ser una nova icona de Catalunya. Relligar l'Hospital de Bellvitge i el Duran i Reynals és molt positiu per al país".

Per la seva banda, Núria Marín ha dit que "la transformació de la Granvia generarà moltes oportunitats  als ciutadans en un projecte que avança i és compartit entre la Generalitat i l'Ajuntament".

D'altra banda, una de les prioritats també en el sector de la medicina, és la construcció d'un nou edifici per a l'Hospital General en els terrenys de Can Rigal, perquè "cap ciutadà hagi de sortir del municipi per rebre atenció sanitària", ha dit el president.

En l'àmbit de les infraestructures han tractat el soterrament de les vies al seu pas per la ciutat i l'entrada en funcionament de l'estació d'Ildefons Cerdà de la línia 10 Sud del Metro.

Pel que fa al Districte Cultural, el president Torra ha manifestat que "és bo que les administracions facilitin les coses però són els artistes els que han de fer allò que creguin és més adient. Estudiarem que s'hi pugui acollir a L'Hospitalet un nou museu o una col•lecció d'art".

En matèria de seguretat, Torra ha recordat que s'han aprovat dues promocions de 500 mossos i 250 bombers. "No sé quants aniran a L'Hospitalet però és un tema que a la propera reunió bilateral en parlarem". Marín i Torra han avançat que properament es reunirà la Comissió Mixta entre l'Ajuntament i la Generalitat per tractar diferents temes com l'educació i la salut. 

Reaccions de l'oposició a la visita de Quim Torra

Des del grup municipal de Ciutadans, el regidor Jesús Martín, li ha retret que el seu govern no atengui els problemes reals dels catalans i han posat com a exemple l'augment de barracons als centres escolars de la ciutat. La portaveu de L'H En Comú Podem, Ana González, li ha reclamat més mesures en matèria d'habitatge. Per la seva banda, la portaveu del grup municipal del PP, Sònia Esplugas, li ha lliurat un exemplar de la Constitució espanyola.