• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Pubilla Cases acull la II Fira Medieval

  • Pubilla Cases acull la II Fira Medieval

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 15. 11. 2019

Pubilla Cases acull la II Fira Medieval

Durant tot el cap de setmana a l'avinguda Tomàs Giménez

Després de l’èxit de la primera edició, aquest cap de setmana del 16 i 17 de novembre, l’avinguda de Tomás Giménez acull la segona Fira Medieval de Pubilla Cases, amb més de quaranta parades d’objectes d’artesania, productes d’alimentació i restauració, a més d’espais per a exposicions i demostracions.  

El tram de l’avinguda de Tomás Giménez comprés entre el carrer d’Amadeu Vives i la carretera de Collblanc es converteix durant els dos dies en un ampli espai ambientat en l’època medieval, amb activitats lúdiques per a tots els públics.

A banda de les parades, tallers i atraccions medievals, s’han programat espectacles de carrer amb actuacions musicals, representacions teatrals i exhibicions de malabars.

També es pot degustar diferents productes artesans, contemplar exhibicions de falconeria i visitar una exposició d’objectes medievals, entre ells armadures, espases, cascs, escuts i altres elements de l’època.

La segona Fira Medieval de Pubilla Cases és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament en col·laboració amb la regidoria del Districte V. Aquesta edició es va programar per a finals d’octubre però es va suspendre per problemes tècnics.