• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Protecció Civil distribueix material sanitari en residències de gent gran

  • Empreses i entitats de L'H donen 12.000 elements sanitaris per a residències de gent gran

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 03. 2020

Empreses i entitats de L'H donen 12.000 elements sanitaris per a residències de gent gran

Protecció civil ha començat a repartir-los

Protecció Civil de L’Hospitalet està distribuint el material sanitari donat per diferents empreses de la ciutat en les residències de la gent gran de L’Hospitalet. Han recollit 12.000 elements entre guants, mascaretes, granotes, sabó desinfectant i altres.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L’H està distribuint material sanitari a les residències gent gran de la ciutat per fer front a la situació d’alarma per la Covid-19.

El material procedeix de donacions. Entre els donants hi ha particulars, empreses, clíniques dentals, escoles bressol i serveis municipals.

Fins ara s’han recollit més de 10.000 guants, 400 granotes, 100 mascaretes, 800 protectors del braç, 300 pots de sabó desinfectant i altres materials.

Els donants han respost a la crida que va fer l’Ajuntament a través del correu electrònic joventut@l-h.cat, mitjançant el qual es pot seguir enviant material sanitari i de protecció.

Recordem que un dels centres residencials de L’Hospitalet, la Fundació Santa Eulàlia, va fer una crida demanant material sanitari per a les persones que atenen la gent gran dels seus centres.