• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Primeres imatges del refugi de la Guerra Civil al metro de Santa Eulàlia

  • Primeres imatges del refugi de la Guerra Civil al metro de Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2019

Primeres imatges del refugi de la Guerra Civil al metro de Santa Eulàlia

Uns operaris el localitzen durant unes obres

 Fa uns dies que es donava a conèixer la descoberta d’un refugi antiaeri, d’uns 20 metres de profunditat de totxo i morter, de la Guerra Civil. Els descobridors han estat uns operaris que feien unes obres al metro a la parada de Santa Eulàlia. Us mostrem algunes imatges del búnquer.

Entre les imatges que s’han fet publiques apareixen algunes lliteres i imatges de la vida quotidiana. Els tècnic que van inspeccionar la troballa han assegurat que es tracta d’una obra d’enginyeria notable i molt ben conservada, en un dels refugis considerats dels més importants trobats fins ara a L’Hospitalet.