• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Primera xerrada informativa per explicar als veïns l'ubicació del poliesportiu de Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 11. 2019

Primera xerrada informativa sobre les possibles ubicacions del poliesportiu del Districte III

El 23 de novembre votaran entre Gasòmetre o el parc de l'Alhambra

S'ha fet la primera xerrada informativa per explicar als veïns les possibles ubicacions per al futur poliesportiu de Santa Eulàlia. El 23 de novembre hauran de votar per decidir entre Gasòmetre o el parc de l'Alhambra. Un equipament que oferirà els mateixos serveis i la mateixa superfície sigui on sigui on finalment es faci.

Dues ubicacions possibles per un resultat final. El parc de l'Alhambra o el carrer Gasòmetre acolliran el nou poliesportiu de Santa Eulàlia i de Granvia Sud. Si és a l'Alhambra s'hi ubicarà a la cantonada amb l'avinguda Granvia en un projecte que comporta la remodelació del parc amb els mateixos serveis d'oci que ofereix ara mateix. Alhora, la zona de Gasòmetre passaria a ser un espai verd.

Si el poliesportiu acaba a Gasòmetre l'edifici seria de tres plantes i dues més soterrades. En aquest cas, el parc de l'Alhambra també seria remodelat. Les xerrades informatives volen que els veïns coneguin els avantprojectes i tinguin les eines adequades per poder escollir allò que creguin millor per al districte.

La votació es farà el 23 de novembre, dissabte, i serà de manera presencial. A més, s'hi podran afegir suggeriments respecte del nou equipament esportiu.