• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Pisarello: "només En Comú Podem garantirà que el PSOE miri cap a l'esquerra"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 06. 11. 2019

Gerardo Pisarello: "només En Comú Podem garantirà que el PSOE miri cap a l'esquerra"

Acte de campanya dels comuns a L'H

Els candidats per Barcelona al Congrés dels Diputats d’En Comú Podem Gerardo Pisarello i Núria Lozano han participat en un acte electoral a la ciutat, a la Biblioteca Tecla Sala, sota el lema de campanya, “si vols solucions, vota solucions”.

Durant la seva intervenció, la número 9 a la llista d’En Comú Podem, Núria Lozano, s’ha referit a la necessitat de “plantejar una ocupació estable amb drets i nivells salarials dignes, així com un salari indirecte vinculat als serveis públics per garantir els drets de la ciutadania com la salut, l’educació o l’atenció a les persones”

Lozano s'ha referit a les propostes de la seva formació per evitar la recessió econòmica i ha afirmat que cal “fer pagar les conseqüències de la crisi a aquells que l’han provocada”.

Pel que fa a l’habitatge, Núria Lozano ha assegurat que “cal regular els preus del lloguer per protegir la població dels abusos i evitar l’especulació i la gentrificació dels barris”

D’altra banda, el candidat Gerardo Pisarello s’ha mostrat preocupat per veure “l’ascens de Vox i la normalització a les institucions i als mitjans de comunicació”. A més, ha recriminat que el president del govern en funcions, Pedro Sánchez, ha fet propostes “que no tenen res a veure amb la tradició catalanista del PSC, com ara criminalitzar els referèndums o deixar de parlar de federalisme”. Pisarello ha afegit que “nomes En Comú Podem pot fer que el PSOE deixi de mirar al PP i a Ciutadans”