• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

PIMEC obre una nova delegació a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 09. 10. 2019

PIMEC obre una nova delegació a L'Hospitalet

Volen guanyar proximitat i dinamitzar el teixit empresarial

PIMEC, la patronal de la petita i la mitjana empresa ha obert una nova delegació a L'Hospitalet, a l'avinguda Pau Casals amb la intenció de fer més dinàmic el teixit empresarial a la ciutat. Actualment compta amb 18 seus i delegacions arreu de tot el territori català.

PIMEC ja disposa de seu pròpia a l'avinguda Pau Casals amb el carrer Arts i Oficis, al barri del Centre. La patronal de la micro, petita i mitjana empresa podrà atendre de més a prop i de primera mà als emprenedors que vulguin muntar una empresa, obrir nous negocis i, en definitiva, dinamitzar l'economia de la ciutat.

El president de PIMEC de L'Hospitalet, Joan Soler, ha parlat del "gran potencial que té la ciutat gràcies a l'ampliació de la Fira, l'empenta del Districte Cultural, el futur soterrament de les vies i l'intercanviador de la Torrassa".

Des de PIMEC reconeixen que el futur immediat de l'economia no serà tant positiu com fins ara però no volen parlar de recessió econòmica. La patronal de la petita i mitjana empresa compartirà espai amb l'Associació Professional d'Empresari Instal•ladors.