• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Núria Marín recorda que la Generalitat ha de liderar la solució del deute amb Endesa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 09. 2019

Núria Marín recorda que la Generalitat ha de liderar la solució del deute amb Endesa

Entrevista a l'alcaldessa a L'Informatiu de Televisió L'Hospitalet

L’alcaldessa, Núria Marin, ha estat la protagonista de l’espai L’entrevista de L’Informatiu, divendres a Televisió L’Hospitalet. L’alcaldessa ha insistit que els ajuntaments no poden assumir el 50% del deute amb Endesa de les famílies vulnerables que no poden pagar la llum.

 Per a Núria Marín, ha de ser la Generalitat qui busqui una solució amb Endesa perquè aquesta és l’administració que té les competències, segons la llei.

Durant l’entrevista, l’alcaldessa també s’ha referit a les reunions futures amb diferents membres de la Generalitat per tractar temes de ciutat. Núria Marín ha anunciat que la consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà en els pròxims dies L’H i que un dels temes que es tractarà és la construcció del futur Hospital General.

Marín també ha explicat que s’està pendent de tancar d’una visita del president de la Generalitat, Quim Torra, per tractar temes de ciutat, alguns dels quals són projectes de país.

Veure entrevista íntegra.