• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Núria Marín ha defensat el Districte Cultural de L'Hospitalet com a eina de progrés social

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 05. 2019

Núria Marín ha defensat el Districte Cultural de L'Hospitalet com a eina de progrés social

La candidata del PSC ha dit que el projecte és l'eix vertebrador dels socialistes en matèria de cultura

La candidata socialista a l'alcaldia, Núra Marín, ha afirmat que el Districte Cultural de L'Hospitalet és una eina de garantia de progrés social. També ha afirmat que refermar aquest projecte és l'eix vertebrador del programa electoral del PSC en matèria cultural.

La cap de llista del PSC a l'alcaldia de L'Hospitalet, Núria Marín, ha destacat que refermar el projecte del Districte Cultural és el principal eix vertebrador dels socialistes pel que fa a la cultura. "El Districte Cultural permet que moltes empreses del sector hagin arribat a la ciutat per treballar tots plegats, els que ja hi eren i els nouvinguts".

Compromisos com promoure un festival de flamenc que faci de L'Hospitalet una referència en el sí de la cultura. "Una representació de la mostra de la diversitat de cultures que és L'Hospitalet amb el suport de les entitats que hi treballen a la ciutat des de fa molt de temps".

Els socialistes també aposten per ampliar l'Escola de Música-Centre de les Arts i per recuperar edificis històrics com Cosme Toda. Marín també ha afirmat que ampliaran l'oferta del Cente Cultural Tecla Sala amb l'afegitó de l'edifici Molí.

Podeu seguir tota la informació electoral a l'especial del lhdigital.cat