• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Núria Marín diu que impulsarà l'ampliació del túnel de la carretera d'Esplugues

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 05. 2019

Núria Marín diu que impulsarà l'ampliació del túnel de la carretera d'Esplugues

La candidata socialista a l'alcaldia ha fet campanya al barri de Can Serra

La cap de llista del PSC a l'alcaldia de L'Hospitalet, Núria Marín, ha fet campanya a Can Serra. Ha assegurat que impulsarà l'ampliació del túnel de la carretera d'Esplugues perquè puguin circular vianants i vehicles en ambdós sentits de la circulació.

En cas de revalidar l'alcaldia, Núria Marín vol treballar amb el Ministeri de Foment per ampliar el túnel subterrani que hi ha entre els barris de Can Serra i el Centre. Toca millorar-lo per facilitar l'accés a vehicle i vianants.

La candidata socialista ha dit que "és el punt més nefast que tenim ara mateix a la ciutat i toca recuperar uns projectes antics que han de permetre que s'ampliï aquest espai fins els 20 metres d'amplada i amb un pas segur per als vianants".

Marín també ha parlat de les obres de la segona fase de la instal•lació de les rampes i escales mecàniques que facilitin l'accessibilitat dels veïns. "Estem estudiant com fer més còmode el dia a dia dels veïns de Can Serra mentre duren les obres de millora que s'estan fent".

Pel que fa a la gent gran, la cap de llista socialista ha parlat de dos acords amb la Generalitat per construir dues noves residències per a la gent gran a Sanfeliu i Sant Josep. Podeu seguir tota la informació electoral al lhdigital.cat