• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Novetats en el carnet de Biblioteca

  • El carnet de les biblioteques es pot aconseguir de forma telemàtica

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 25. 03. 2020

El carnet de les biblioteques es pot aconseguir de forma telemàtica

Per garantir l'accés a l'oferta virtual durant el confinament

La situació de confinament provocada pel Coronavirus ha empès a generalitzar l’accés a la biblioteca digital #eBiblioCat permetent que els usuaris que actualment no tenen carnet de biblioteca el puguin aconseguir de forma telemàtica. I és que en els dos primers dies de confinament la biblioteca digital de les biblioteques públiques va augmentar d’un 500% el nombre de visites.

A partir d’ara, totes aquelles persones que vulguin obtenir el carnet de biblioteca han d’omplir un nou formulari que permetrà donar-se d’alta com a usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals i de totes les Biblioteques Públiques de Catalunya. Només és vàlid pels ciutadans que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya.

Amb el carnet es podrà gaudir de forma immediata d’alguns serveis virtuals, mentre encara no va a recollir el carnet a la biblioteca. Per exemple, es tindrà accés al préstec de documents electrònics (llibres, pel·lícules i revistes) i podrà descarregar audiollibres.

Davant l’increment de consultes i peticions de préstec que s’ha produït des de l’inici de la crisi sanitària, el Departament de Cultura de la Generalitat ha aprovat la contractació immediata de més títols i llicències d’ús per un valor de 120.000 euros i s’ha augmentat el nombre de documents prestables per persona i dia.