• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Noves Consultes Externes de l’ICO a L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 11. 07. 2019

Noves Consultes Externes de l'ICO a L'H

És la primera fase d'ampliació de les instal•lacions

Aquesta setmana s’han posat en funcionament les noves Consultes Externes de l’ICO l’Hospitalet de l’edifici Duran i Reynals. En aquesta primera fase de les obres, s’han obert 12 despatxos nous, una zona de recepció de pacients i dues sales d’espera a les que es donarà assistència als pacients del Servei d’Hematologia.

El nou espai ha començat a rebre les primeres visites programades i es preveu que la setmana vinent estigui en ple funcionament.

També s'ha instal•lat la tecnologia que permet saber a quina consulta s'ha d'anar amb el codi de barres de la targeta sanitària. En aquests primers dies, voluntàris de l'Associació de Lluita Contra el Càncer informen sobre el nou model de funcionament i la distribució dels nous espais.

Aquestes noves consultes formen part de la primera fase de les obres de construcció de les noves Consultes Externes que ocuparan un espai de més de 3.000 metres quadrats. Així doncs, es preveu que durant aquest 2019 s’executi la segona fase del pla amb 20 consultes més, i una tercera el proper 2020 en la que es crearan unes altres 20.