• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova oportunitat per aprendre idiomes a l’Escola Oficial de L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 09. 2019

El 27 de setembre, nova oportunitat de matricular-se l'Escola Oficial de L'H

Fins al 15 d'octubre

Des del dia 27 de setembre i fins al 15 d’octubre l’Escola Oficial d’Idiomes reobre la matriculació per a totes aquelles persones que no hagin pogut accedir a la preinscripció. A la web de l’escola es donarà a conèixer les vacants dels diferents idiomes. Aquest curs també es permetrà que alumnes amb certificat puguin tornar a matricular.-se.

L’Escola Oficia d’Idiomes de L’Hospitalet, després de l’experiència de cursos anteriors, ofereix una segona oportunitat per aquelles persones que no es van poder inscriure en el termini oficial en els cursos desitjats. El dia 26 de setembre es donaran a conèixer quines places queden vacants i a partir del 27 i fins el 15 d’octubre es tornen a obrir les matriculacions. Els alumnes que ho necessitin també podran fer una prova de nivell.

En aquest curs 2019-2020, segons el director de l’escola, Román Landajo, s’han matriculat un total de 1.300 alumnes.

Landajo s’ha referit també a dues novetats d’aquest curs. D’una banda, “posem en marxa una modalitat més lenta dels cursos, on els fan classe una sola tarda, enlloc de dues, amb el pagament del 50% de la matrícula. Va adreçat a persones que no tenen pressa i no poden dedicar dues tardes a venir a l’escola”. Aquesta nova modalitat només es podrà cursar inicialment a primer de francès.

I de l’altra, afegeix el director de l’escola, “per primer cop es permetrà a alumnes que ja tinguin un certificat que puguin tornar-se matricular passat dos anys”. És una reivindicació d’antics alumnes que ara atén l’escola i que permet refrescar coneixements