• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova edició de la fira Magic Internacional

  • Nova edició de la fira Magic Internacional, a La Farga

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 14. 11. 2019

Nova edició de la fira Magic Internacional, a La Farga

Referent en el món de l'esoterisme, la màgia i l'espiritualitat

La 35 edició de Magic Internacional obre les portes des del divendres i fins diumenge tarda al recinte de La Farga, amb l’objectiu de superar les 25.000 visites. 

Amb un nodrit programa d’activitats i 16.500 m2 d’exposició, la fira Magic Internacional esdevé l’epicentre de l’esoterisme, la màgia, les teràpies alternatives i el benestar personal i espiritural.

En total, en aquesta edició s’han programat 45 conferències, 7 masterclass i més de 100 activitats relacionades amb temàtiques tant diverses com la medicina alternativa, l’acupuntura, el reiki, el coaching, els coneixements ocults, l’astrologia o la vidència, entre d’altres.

Magic Internacional ha esdevingut el punt de trobada entre aficionats i professionals d’aquestes temàtiques. Aquesta edició és la segona que té lloc a La Farga i l’organització espera superar els 25.000 visitants registrats l’any passat.