• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nou sistema per accedir als poliesportius municipals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 12. 2019

Nou sistema per accedir als poliesportius municipals

Amb polseres identificatives

Els poliesportius municipals del Centre, Gornal, Fum d’Estampa i Sanfeliu i les Piscines Municipals estrenaran un nou sistema d’accés a les instal•lacions. A partir del 2 de desembre, es repartiran unes polseres que totes les persones usuàries dels poliesportius hauran de portar per accedir a les instal•lacions.

La mesura s’emmarca en l’objectiu de millorar el servei que ofereixen els poliesportius municipals. El nou sistema és més pràctic, còmode i no té cap cost per a les persones usuàries.

Els usuaris hauran d’adreçar-se a la recepció de la seva instal•lació i recollir i personalitzar la polsera amb la gravació de la seva empremta digital. També hauran d’actualitzar el consentiment que estableix la legislació en matèria de protecció de dades. Aquest procés l’han de fer totes les persones abonades a partir dels 6 anys. En el cas dels menors d’edat, hauran de presentar-se acompanyats del pare, la mare o representant legal.

El tràmit es podrà fer al llarg de l’horari d’obertura de les instal•lacions, inclosos els caps de setmana.
Tot i que el procés comença dilluns vinent, durant un temps es permetrà a les persones abonades l’accés pel sistema actual de cada instal•lació: carnet o empremta.

Des de gener d’aquest any, les persones abonades als poliesportius municipals Centre, Gornal, Fum d’Estampa, Sanfeliu i Piscines Municipals, poden accedir a la resta d’instal•lacions amb el mateix abonament. La polsera farà més àgil l’accés i la sortida dels abonats a qualsevol dels poliesportius.