• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nou èxit de la desfilada de moda de Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 10. 2019

Nou èxit de la desfilada de moda de Santa Eulàlia

Per promoure el comerç de proximitat

El grup de botiguers Santa Eulàlia Comercial ha organitzat la setena edició de la desfilada de moda del barri. Una iniciativa que vol apropar el comerç del barri i presentar la propera temporada de tardor hivern amb la participació de 18 comerços.

La plaça de Francesc Macià ha estat l’escenari d’aquesta desfilada de moda al carrer que ja arriba a la 7ena edició i que serveix segons Mireia López, presidenta del Grup de Botiguers de Santa eulàlia, “per donar a conèixer de forma divertida i artística els productes del comerç de proximitat. A més participen models professionals però també gent del barri”.

Hi ha hagut espai per a la moda de tardor hivern però també per diferents sectors de comerç del barri com ara perruqueria, complements o electrodomèstics, entre d'altres.